Какво ще кажете за това!

Хранителните навици са станали много важни за съвременните хора. Това, което ядем се отразява на всички аспекти на живота ни.

Поради тази причина създадохме нашата линия СЛЕДВАЩО НИВО В ХРАНЕНЕТО (NEXT LEVEL IN NUTRITION).

С четири продукта в линията ние ви предоставяме възможност да зареждате деня си с това, което ви е най-необходимо като изберете това, което предпочитате.

PROTEIN BISCUITS

Протеинът е важен компонент на всяка клетка в тялото. Високопротеиновите диети увеличават ситостта и намаляват глада в сравнение с диетите с високо съдържание на мазнини или с високо съдържание на въглехидрати. Има някои доказателства, че високопротеиновите диети предизвикват значителна загуба на мазнини и затова те са се превърнали в тенденция в момента. Протеинът Ви дава енергийния тласък, който Ви е нужен. Започнете деня си с нещо, което ще ви даде енергия за справяне с всички препятствия пред вас!

SUGAR FREE BISCUITS

„Здравословно“ не означава, че не е добро на вкус. Намерете цялата сладост в нашите SUGAR FREE бисквити – бисквити без захар. Диетата без захар придоби популярност, тъй като хората търсят ефективни начини да останат здрави или да отслабнат. Оказва се че храната може да бъде невероятно вкусна и без рафинирана захар. Съществуват натурални заместители на захарта, които могат да се използват, за да осигурят желаната сладост без да вредят на здравето като нея. Затова сега ние ви даваме възможност да подсладите живота си по перфектен начин!

PALM FREE BISCUITS

Когато имате толкова много неща в ума си, като да се храните здравословно, да спасявате орангутаните и все не намирате време за себе си, ние имаме нещо за вас! Въпреки че палмовото масло е свързано с няколко ползи за здравето, включително защита на мозъчната функция, намаляване на рисковите фактори за сърдечно заболяване и други, все още има мненията на хората за него са противоречиви. Има няколко етични въпроса относно влиянието на производството на палмово масло върху околната среда, дивата природа и обществото. Хората, които се грижат за бъдещето на тропическите гори алармират, че производството на палмово масло е нараснало бързо през последното десетилетие и във връзка с това са премахнати огромни горски площи. С тези бисквити без палмова мазнина ще можете да си доставите удоволствие без да чувствате вина, че вредите на околната среда.