ДА НАПРАВИМ КОЛЕДА ПО-СЛАДКА!

Ето зимата пристига, а Коледата светла на вратата чука!
И тази година коледният дух влезе във фабриката на „ЗИВ“ ЕООД и работливите джуджета започнаха да творят, за да направят Коледата Ви още по-сладка! Нашият празничен чувал е пълен с чудни сладости!

Разтваряме част от него за да надникнете и откриете многобройните вълшебства, скрити вътре!

МЛЕЧЕН ШОКОЛАД „КОЛЕДНО ПИСМО“
Да четеш коледни писма е едно от най-хубавите неща на света! А какво ще кажете за шоколадово коледно писмо? Парченца нежно топящ се в устата шоколад, носещ топлината и уюта на зимна приказка! Развълнувайте себе си и споделете с Вашите близки първото писмо до Дядо Коледа!

МЛЕЧЕН ШОКОЛАД „КОЛЕДНА ПОЩА“
Еленът на Дядо Коледа е при нас и доставя специална коледна поща, пълна с шоколадова емоция! Мили Дядо Коледа…Нашата коледна поща пристига и раздава усмивка за малки и големи! С „Коледна поща“ направете подарък и с посланието написано на гърба, зарадвайте любим човек! Защото по Коледа стават чудеса!

МЛЕЧЕН ШОКОЛАД „MERRY CHRISTMASS“
Кой не обича шоколад?
Шоколад, много шоколад, още повече шоколад!
Радост за цялото семейство! Подарете любов – подарете 500 g млечен шоколад – изобилие от вълшебна магия и емоционална експлозия! За споделените коледни мигове.

БИСКВИТИ „ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ“
За щастливи и топли празници! Нашата празнична кутия „Весели празници“ разкрива пред Вас симфония от топлите вкусове на обичаните от всички мед, орехи и канела. И замириса на любов, хармония и топлина.

MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR
МАРШМЕЛОУ КЕЙК С КОКОС

Let it snow, let it snowconut, let it coconut!

Всяка детска коледна приказка носи със себе си снежна магия. Не е нужно да търсите снежната приказка навън, когато имате кутия маршмелоу кейкMERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR”. Малки снежни топки с кокос ще превърнат детските игри във вкусна снежна забава.

БИСКВИТИЕРА „HAPPY NEW YEAR“
Посрещнете празниците подобаващо!
Вълшебната  кутия „HAPPY NEW YEAR“ открива пред Вас възхитителния свят на сладка симфония от изкусителни вкусове.
Избрана колекция от бисквити и вафли Ви очаква с подобаващ стил, за да подари вълшебни моменти и незабравими емоции.