А какво ще кажете за цяла ЧУДНА седмица?

Стартирате седмицата с финес, с нови сили и пълен напред! Как?
Усмихвате понеделника с хрупкавото, божествено удоволствие „ЧУДО“ 80 g. Фъстъчена феерия и великолепие от друго измерение!

Във вторник продължавате доброто настроение и се потапяте в обаятелния свят на какаото. Крехко и апетитно „ЧУДО“ 40 g с какаов крем ще Ви накара да се гмурнете в море от шоколадови вълшебства.

Сряда е ден за нова доза ЧУДНИ удоволствия. Тук срещате какаото и млякото. Те толкова се зарадвали, че чак се разплискали за да се прегърнат, но в този момент между тях застава вафлена кора. И ето така получавате хрупкава вафлена торта „ЧУДО“ 40 g с млечен и какаов крем, която Ви завърта главите и Ви носи много цветност и очарование.

В четвъртък е време за нещо различно, нещо нетипично. Разчупвате делника с вафлена торта „ЧУДО“ 47 g кокос и разпалвате екзотичните страсти! Защото никога не е късно за ЧУДНИ кокосови авантюри!

Петък е ден за ягодови приключения. С лек и деликатен вкус, вафлена торта „ЧУДО“ 40 g с ягодов и какаов крем Ви изпълва със сладка нежност и разкрива нови вкусови хоризонти. Идеалното петъчно изкушение, което ще Ви пренесе в друго измерение!

В събота се отдавате на лешникова идилия. Неповторима, с нищо несравнима, никой не може да й устои! Защо ли? Защото е вафлена торта „ЧУДО“ 52 g с лешници! Толкова вкусна, ЧУДНА и хрупкава!

А неделята? Неделята е за НОВО ЧУДО!
„ЧУДО“ 75 g с фъстъци и портокал.
Знаете ли как се прави то?

  1. Към галещ небцето какаов крем, добавяте портокалови корички, които ще му придадат екзотична свежест и ще предизвикат цитрусова емоция.
  2. Намазвате с него щедро ПЕТ хрупкави вафлени кори.
  3. Поръсвате с препечени фъстъци, за да направят вафлената торта супер хрупкава.
  4. Обливате обилно с кадифена какаово-млечна глазура.

Получената изкушаваща комбинация от фъстък и портокал, с бомбастичен вкус е ЧУДО.
Не споделяте Чудото с никого и си го изяждате сами!