Готова продукция

Качеството се определя от нашите клиенти!

Ние сме отговорни към своите потребители. Качеството и безопасността на храните са наша постоянна грижа.
Ние извършваме строг контрол на качеството на готовите продукти и само след като сме убедени, че те отговарят на стандартите за качество, могат да напуснат производствената база в безупречно състояние.
"ЗИВ" ЕООД полага постоянни усилия да съхранява качеството на продуктите по целия път до достигане при крайния клиент. Фирмата има пълен контрол върху качеството на своите продукти докато те са в нейните складове, а след това разчита на своите партньори. Сътрудничеството и точната преценка на дистрибуторите, които продават и съхраняват продуктите, са от голямо значение в системата за контрол на качеството.  

Удовлетвореността на потребителите е от ключово значение. Само с непрекъснати строги анализи на своите дейности и задълбочено разбиране на потребителските нужди, фирмата може да достави продукти, отговарящи на потребителските очаквания.

Компанията е силно загрижена за отговорното консумиране на нейните продукти, затова дава подробна информация на своите потребители. При умерена консумация някои продукти могат да окажат благоприятно влияние върху здравето на хората.

Хранителна информация
"ЗИВ" ЕООД посочва хранителната информация за всички свои продукти върху опаковките в съответствие с националните и международни изисквания.

Алергии
В последните години броят на хората, страдащи от алергии непрекъснато се увеличава. За тези потребители подробен списък на всички съставки, използвани в хранителните продукти, е от жизненоважно значение. "ЗИВ" ЕООД дава пълния състав на своите продукти, както и информация за алергените. Дори и след внимателно основно почистване между различните производствени цикли, има известен риск, че следи от алергени могат да бъдат намерени в последващо производство. Поради това, фирмата уведомява своите потребители чрез отпечатване на предупреждение върху опаковката, че продуктът може да съдържа следи от съответните алергени.