ЗОДИИ И ШОКОЛАД

Когато става въпрос за шоколад и  шоколадови бонбони, повечето от нас обичат всички видове. Всички сме чували, че консумацията на шоколад влияе на настроението ни, прави ни щастливи и създава в нас усещане за благополучие. Изборът на шоколад е повлиян и от зодиакалния знак, под който сте роден – звучи странно, нали?
Но е вярно!

Ако вашият зодиакален знак може да определи вашата личност, вашето поведение и кои сте, защо да не определи и избора ви на шоколади? Тук ще ви помагаме да намерите кой шоколад е най-подходящ за любимите ви хора, въз основа на техния зодиакален знак. Независимо дали вярвате в зодиакалните знаци или не, небесният вкус на шоколадовите изделия със сигурност ще задоволи вкусовите им рецептори!

Овен : март 21 – април 20
Овенът е първата зодия от Зодиакалния кръг. Приключенски, енергични, смели и уверени, понякога Овните могат да бъде импулсивни и нетърпеливи. Те обикновено са приятелски настроени и на парти или събирания, лесно можете да ги намерите да защитават хора с по-слаба личност. Доверителният характер на Марс ги прави уязвими, тъй като често се смята, че използват сърцето си над ума, когато се занимават с други хора, особено с хора от противоположния пол.
Като се има предвид нетърпеливият характер на Овен, те харесват всякакъв вид шоколадови бонбони, които са удобни за бърза консумация. А шоколадови барове, какъвто е нашият шоколадов вафлен бар “CHOFA” ще ги зарадва много. Овните са хора със знака на огъня и нищо не ги прави по-добри от чаша горещ шоколад. Предложете им една и вие вероятно ще станете техен най-добър приятел. 

Телец : април 21 – май 21
Телците са разумни, надеждни и силни. Не можете да знаете истинска същност на един телец, освен ако наистина не го опознаете лично. Телецът е много мрачен и упорит човек, който може незабавно да се промени от състрадание и надеждност към агресия, ако не харесват нещо.
По принцип са тихи по природа, като зад това се крие фин темперамент.Изящните шоколадови бонбони са най-добрия подарък за един телец, който по принцип има афинитет към хубавите неща в живота. Ако телецът е жена, тя със сигурност обожава голяма торта от тъмен шоколад. Ако й я сервирате с бита сметана и горещ шоколадов сос – това Ви гарантира, че ще спечелите сърцето й.

Близнаци : май  22 – юни 21
Много комуникативен, ярък и интелигентен са няколко прилагателни, които характеризират един близнак – знак, управляван от Меркурий. Те имат естествена способност да общуват с хора, поради което често са популярни сред хората, които ги познават. Грижата, споделянето и говоренето са неразделна част от личността на един близнак.
Ето защо шоколад, който може лесно да бъде споделен с тях и може да им помогне да започнат разговор с някой, отговаря най-много на този знак. Затова шоколадовите плочки с няколко парчета, като Млечен шоколад Sweet Plus е идеален за тях. Като алтернатива можете да ги зарадвате и с ръчно изработени шоколадови хапки.

Рак : юни 22 – юли 22
Раците обичат комфорта, да са защитени и емоционални, но изглеждат твърди и отчуждени отвън. Обикновено те са артистични и творчески, и се наслаждават на комфорта във всичко в заобикалящата ги среда, включително храна, партита и дом .
Шоколадовите бонбони, които им подхождат най-много, са тези, които се топят в устата бавно, задоволявайки вкусовите им рецептори. Сладостта и богатството на вкуса са подарък за рака. Ето защо, млечните шоколадови бонбони „Un Amore Grande” се вписват идеално, когато става въпрос за приятелство с един рак. Той със сигурност ще забележи тяхната елегантност и ще се наслади на вкуса до последния момент

Лъв : юли 23 – август 22
Лъвът обича да е в центъра на вниманието. Лъвовете са силно амбициозни хора и фактът, че са креативни им помага лесно да постигнат целите си. Достоен и силен, той има силно развито чувство за власт над околните.
Лъвовете знаят как да се радват най-пълноценно на живота. Силният, привлекателен вкус на тъмните шоколади, които бавно се топи в устата, е личен фаворит на лъвът. Лъвовете обичат всичко да е с красива презентация и естетически украсено. Затова тъмният шоколад 70% Какао Sweet Plus в плик ще ги направи безмерно щастливи.

Дева : август 23 – септември 23
Аналитични, наблюдателни, полезни, надеждни и точни са няколко характеристики, които определят девата. Често известни с това, че са перфекционисти, те имат тази уникална сила да използват интелигентност, за да вършат задачите си. Благодарение на тяхното логическо мислене и способност за решаване на проблеми, те играят ролята на „съветващи“ сред тяхната група приятели. Силно критични и аналитични, девите могат да бъдат работохолици.
Девите обичат всеки чист шоколад. Плочка от бял шоколад или домашно приготвен тъмен шоколад осигуряват на перфекционистите чувство за чистота. Те не обичат шоколади с вафли или ядки. Въпреки това, те обожават копринено гладкия аромат на шоколадови бонбони с аромат на малина. Така че за Девите, чистите шоколадови бонбони Choco Park ще се впише идеално в сметката.

Везни : септември 24 – октомври 23
Везните са дипломатични, грациозни, идеалистични и гостоприемни. Те са много социални и обичат да бъдат заобиколени от големи групи хора. Те са мързеливи и обичат, когато другите около тях работят. Макар и мързеливи, те са голям фен на естетичната декорация. Тези две характеристики заедно могат да постигнат баланс и затова пространството около Везните може да бъде много объркано или много артистично декорирано.
Когато става въпрос за шоколади, Везните обичат комбинация от интензивен и мек вкус за шоколад. Везните намират щастие в малките неща, които другите не забелязват. За това нашите шоколадови бонбони Choco Park са идеалното предложение за тях, за да им даде чувство на удовлетворение.

Скорпион : октомври 24 – ноември 22
Емоционални, импулсивни, страстни и огнени – такива са носителите на този знак – скорпион. Скорпионите обичат да изпъкват от тълпата и обичат да привличат внимание. В замяна те обичат да се отплащат с безусловното внимание на своите близки. Те са високо ангажирани и ако обещаят нещо, със сигурност ще го направят за вас.
Известно е, че скорпионите имат големи сърца, отдадени и истински страстни. Те са „горчиви и сладки“, и двете едновременно. Ето защо Тъмният шоколад с морска сол Zido може да ги доведе до вкусов екстаз.

Стрелец : ноември 23 – декември 21
Идеалистични, но зрели, авантюристични, но скромни, любопитни, но добре осведомени, стрелците показват уникална комбинация от поразително отличени качества. Новите идеи и компанията на интелектуално богатите хора са нещо, на което стрелците винаги се радват. В допълнение, авантюристични и психически, и физически предизвикателни дейности възбуждат стрелците.
Известно е, че стрелецът обикновено открива свежест във всичко в заобикалящата го среда. Ореховите и плодови вкусове подхождат на стрелците най-добре. Така че, шоколади или бонбони с ядки ще работят чудесно, ако трябва да угаждате на вашия стрелец.

Козирог : декември  22 – януари 20
Стабилност, ангажираност, фокус и практичност са няколко черти, които характеризират козирозите. Техните стремежи са много високи и те често ги постигат чрез методични начини, упорита работа и ангажираност.
По отношение на техния избор на шоколад, те се радват на екзотични, скъпи и визуално привлекателни шоколади. Вносните швейцарски шоколадови бонбони или белгийските шоколадови бонбони са най-подходящите шоколадови бонбони. Също така, богатите шоколадови сладки и шоколадови кексчета са много добър избор за типичните козирози.

Водолей : януари 21 – февруари 19
Любопитен, любезен, истински екстроверт, водолеят обича да бъде заобиколен от хора, но е много прецизен в избора на истински приятели. Известно е, че са емоционално откъснати, но дълбоко в себе си, те са сантиментални и добродушни за хората като цяло. Водолеите обикновено са мислители, изобретатели, художници, поети или професионалисти с навик да пътуват.
Водолеят може да бъде очарован с дар от чистота или оригиналност. Доколкото млечните шоколади символизират чистотата, млечният шоколад 30% Какао Sweet Plus в плик е отличен избор, за да заинтригувате тяхната „оригинална“ страна на характера.

Риби : февруари 20 – март 20
Мечтателни, с богато въображение, тайнствени, приспособими и новаторски, рибите са щедър вид. Те са известни със своята доброта, симпатия и чудесни умения за наблюдение. Доста чувствителни и емоционални, те се възхищават на красотата и обичат да останат в собствената си приказка.
За мечтателните същества – Рибите, сладост и елегантността винаги вървят заедно. Млечните шоколадови бонбони „Un Amore Grande” ще отговорят и на двата критерия. Наистина, повечето Риби обичат всичко шоколадово, така че ако се чудите какво да им подарите – изберете „Un Amore Grande”.

Young couple drink coffee at italian café