Брандове

Нашите основни

Брандове

Пет са глобалните брандове под които ние произвеждаме нашите продукти.

 • Sweet Plus

  „Sweet Plus+“ е брандът, под който се продават изцяло сладките ни продукти – бисквити, вафли, сухи пасти, шоколади, бонбони и други. Създаден през 2002 година, след няколко промени по визията му, през 2006 година се ражда днешният вид на бранда. Продукти с бранд „Sweet Plus+“ се продават в почти целия свят. Днес „Sweet Plus+“ е гаранция за отлично и постоянно качество на продукта.

 • SaLza

  И тъй като в живота всичко е или сладко, или солено, разработихме и специален бранд „SaLza”, под който продаваме всички солени продукти. С този бранд могат да се намерят солени бисквити, гризини, хлебни снаксове, сухари и други. Много от продуктите ни с този бранд нямат аналог на пазара, което ги прави уникални. С натурални подправки и вкусове, хималайска сол и семена, няма как да се устои на такова изкушение.

 • Zido

  „Zido Whole Food” е нашето бебе. Най-младият от брандовете ни, отговарящ на визията и вкусовите предпочитания на съвременните потребители. Първите продукти от серията „Zido Whole Food”, се появяват през 2015 г. и са фокусирани изцяло върху минимално преработени суровини - пълнозърнести брашна и семена, мазнини, морска сол, кафява захар, сушени плодове и сурови ядки. Серията е вдъхновена от стремежа за единство между традиционно използваните от столетия съставки и съвременните, добре балансирани тенденции в храненето. Zido – естествено твой. Виж повече на www.zido.bg.

 • ot Mazzetto

  Съвпадение е, че на италиански език Mazzetto означава "букет". Но не е съвпадение, а съвсем умишлено, че под този бранд ние произвеждаме най-пъстрата китка от вкусове, носеща наслада през цялата година. Под бранда otMazzetto предлагаме качествени напитки с парченца натурални плодове, както и плодови сиропи. Продуктите произвеждаме БЕЗ оцветители, овкусители, консерванти и подобрители, само в стъклени бутилки, които не променят вкуса на съдържанието. Истинска енергия от природата. Виж повече на www.otmazzetto.bg

 • Утро

  Има българска поговорка – „Денят се познава по утрото“. За това нарекохме нашите студени билкови чайове Утро – за да е хубав и свеж целият ден. Под марката Утро могат да се намерят разнообразни вкусове - ароматни комбинации от билки и цветя, на които не можете да устоите. Студени чайове има много, но само нашият е от билки. Виж повече на www.otmazzetto.bg