Брандове

Нашите основни

Брандове

Седем са глобалните брандове, под които ние произвеждаме нашите продукти.

 • Sweet Plus

  „Sweet Plus+“ е бръндът, под който се продават изцяло сладките ни продукти – бисквити, вафли, сухи пасти, шоколади, бонбони и други. Създаден през 2002 година, след няколко промени по визията му, през 2006 година се ражда днешният вид на бранда. Продукти с бранд „Sweet Plus+“ се продават в почти целия свят. Днес „Sweet Plus+“ е гаранция за отлично и постоянно качество на продукта.

 • Crystal

  Марката КРИСТАЛ е наследник на историята и традициите на основаното от Нисим Авдала през 1885 год. в ПЛОВДИВ предприятие за производство на захарни изделия. В началото на четиридесетте години на 20-ти век във фабриката вече работят 150 човека. Предприятието произвежда „шоколадови и захарни изделия, мармелади, бисквити, сухари, вафли и др.“ и е най-голямото в Южна България. През 1953 год. вече държавно, предприятието е обединено с намиращата се в близост Захарна фабрика. Марките Амфора, Сюрприз, Чаени, Обикновени бисквити, Тримонциум, Марица, Топката - Кристал са емблематични за произвежданите от Захарния комбинат в Пловдив продукти и са сладка част от детството на поколения българи. От 2022 год. марката КРИСТАЛ е част от голямото семейство на ЗИВ ЕООД.

 • SaLza

  И тъй като в живота всичко е или сладко, или солено, разработихме и специален брат„SaLza”, под който продаваме всички солени продукти. С този бранд могат да се намерят солени бисквити, гризини, хлебни снаксове, сухари и други. Много от продуктите ни с този бранд нямат аналог на пазара, което ги прави уникални. С натурални подправки и вкусове, хималайска сол и семена, няма как да се устои на такова изкушение.

 • 22 Carats

  „22 Carats“ е най-новият бранд в портфолиото на „ЗИВ“ ЕООД, но не и на пазара. Кроасаните „22 Carats“ са познати на българските потребители още от далечната 1995 г., когато се пускат на пазара първите кроасани с този бранд. Някои казват, че французите правят най-добрите кроасани? Това са хора, които не са опитали нашите.

 • Zido

  „Zido Whole Food” е нашето бебе. Най-младият от брандовете ни, отговарящ на визията и вкусовите предпочитания на съвременните потребители. Първите продукти от серията „Zido Whole Food”, се появяват през 2015 г. и са фокусирани изцяло върху минимално преработени суровини - пълнозърнести брашна и семена, мазнини, морска сол, кафява захар, сушени плодове и сурови ядки. Серията е вдъхновена от стремежа за единство между традиционно използваните от столетия съставки и съвременните, добре балансирани тенденции в храненето. Zido – естествено твой. Виж повече на www.zido.bg.

 • ot Mazzetto

  Съвпадение е, че на италиански език Mazzetto означава "букет". Но не е съвпадение, а съвсем умишлено, че под този бранд ние произвеждаме най-пъстрата китка от вкусове, носеща наслада през цялата година. Под бранда otMazzetto предлагаме  качествени напитки с парченца натурални плодове,  както и плодови сиропи. Продуктите произвеждаме БЕЗ оцветители, овкусители, консерванти и подобрители, само в стъклени бутилки, които не променят вкуса на съдържанието. Истинска енергия от природата. Виж повече на www.otmazzetto.bg

 • Ympo

  Има българска поговорка – „Денят се познава по утрото“. За това нарекохме нашите студени билкове чайове Утро – за да е хубав и свеж целият ден. Под марката Утро могат да се намерят разнообразни вкусове - ароматни комбинации от билки и цветя, на които не можете да устоите. Студени чайове има много, но само нашият е от билки. Виж повече на www.otmazzetto.bg