Продукти

Нашите продукти

За Всеки Вкус По Всяко Време

Хората имат различни вкусови предпочитания. За да задоволим максимално потребителските вкусове, ние предлагаме голямо разнообразие от изкушаващи бисквити, вафлени специалитети, пандишпанови сухи пасти, нежни шоколади, солени снаксове и още много сладки и солени изкушения. Насладете им се!

 • Бисквити

  В България няма друг производител, който да може да предложи толкова голямо разнообразие от бисквити. Ние произвеждаме шприцвани, ламинирани и валови бисквити; с плодов или кремов пълнеж; с ядки или с кокос; с глазура или без; слепени с един, с два крема или с крем и плодово желе; със захар или без. Всеки би могъл да избере своята любима бисквита с марка Sweet Plus+.

 • Вафли

  Вафлите са другата продуктова група, в която предлагаме изключително голям избор на нашите клиенти. Портфолиото ни се простира от мини вафлички, класически вафли, МАХ вафли, вафлени торти, вафлени десерти до вафлени пурички; тунквани или нетунквани; хрупкави или меки вафли; с кокос, с лешници или с фъстъци; с тахан, с какаов, лешников, фъстъчен, млечен, ягодов крем...не може да бъде изброено цялото разнообразие от вкусове, което предлагаме на вафлолюбците.

 • Сухи Пасти

  Ние произвеждаме не само класическите варианти на сухи пасти с млечен или какаов крем, които мога да бъдет с ванилови или с какаови блатове. Създадохме също така и тортени специалитети с два вида пълнеж – плодов конфитюр и крем.

 • Шоколади

  Създадохме собствена бленда шоколади, направени с много внимание и любов и приготвени с изцяло натурални съставки. В нашите шоколадови изделия няма да намерите консерванти, палмова мазнина или хидрогенирани мазнини. Млечни или тъмни шоколади, на блокче или бонбониера, за всеки вкус има вариант.

 • Шоколадови бонбони

  За всеки повод и без повод, шоколадовите бонбони на "Sweet Plus" винаги ще Ви доставят истинска насладал

 • Кремове

  За тези, които не обичат Ice Cream ние създадохме nIce Cream. Предлагаме не сладоЛЕД, а слодоКРЕМ - кремове във вафлени фунийки, които може сладко да облизвате. Изборът е между какаов и млечен вкус. А ако предпочитате крем намазан на филийка или бисквитка, опитайте лешниковия ни крем в кутия.

 • Бонбони

  Знате ли какво е раз-БилБон-ване? Това е когато Ви се прииска да усетите вкуса на нещо свежо си вземате нашите БИЛкови бонБОНИ. Карамеланжните ни бонбони са в два варианта – с билкови екстракти и с плодови вкусове.

 • Снаксове

  Макар, че се опитваме вече 25 години да направим живота по-сладък, се оказва, че той винаги има и солена страна. За това ние произвеждаме и солени снаксове и бисквити с бранд SaLza.  Освен соленки и гризини произвеждаме и хлебни снаксове Bredo с четири различни вкуса. Най-новият ни продукт в тази категория е Bredo - ЕДИНСТВЕНИЯТ хлебен снакс на пазара с ЛИМЕЦ, с добавени за разкош тиквено, слънчогледово и маково СЕМЕ и с ПАРЧЕНЦА сушени ДОМАТИ и маслини, навяващи средиземноморска романтика.

 • Специални

  В серията ни „Специални“ сме подбрали продукти, които отговорят на специфичния хранителен режими на определени групи наши потребители. Това са бебетата и малките деца, хора, които консумират храни без добавена захар или такива, които се хранят с продукти с повишено количество протеини.