Нашата работа

С грижа за Вас

Добре свършената работа за нас е когато сме произвели добър и качествен продукт, който крайният потребител харесва и купува многократно. Един продукт освен със завладяващ вкус трябва да е безопасен за потребителите и с постоянно качество. За да изградим взаимно доверие с нашите клиенти, през годините сме създали система от строги вътрешни и външни механизми за контрол, които се прилага на различни етапи от живота на продукта - от суровините до крайния продукт на трапезата на потребителя.

 • Суровини

  За продуктите, които ние правим с толкова любов и внимание, а Вие толкова много обичате, винаги подбираме много внимателно суровините, с които ги произвеждаме. Обръщаме особено внимание на процесите на подбора и контрола им. Нашите специалисти отговарят за намирането на най-добрата комбинация от вкус, хранителни стойности, качество и безопасност при създаването на нашите продукти.

  Научи повече
 • Контрол на качеството

  През дългогодишната ни работа сме разбрали, че доверието на потребителите се печели много трудно. Затова, ние сме длъжни да оправдаем това доверие. А това става, когато произвеждаме качествени продукти. Качеството и безопасността на храната, която произвеждаме е наша постоянна грижа. Вижте как успяваме да запазим продуктите си с неизменимо качество.

  Научи повече
 • Сертификати

  Защо е важно за нас да притежаваме определени сертификати? Какво помага това на нашите потребители?
  Получаването на определен сертификат, означава, че ние като производители сме покрили определи изисквания и стандарти в производствените процеси. Това става след одитиране на определени периоди от специализирани сертифициращи организации. С притежаването на тези сертификати, ние показваме на нашите клиенти, че производствените ни процеси са под непрекъснато наблюдение и контрол. Различните стандарти покриват различни изисквания при производството на храни.

  Научи повече
 • Отговорност

  В свят, в който бързо променящата се ситуация влияе на всеки елемент от живота ни, е важно всеки индивид и организация да поемат своята отговорност за опазването на околната среда.

  Научи повече