Създадохме кремовете BELIVA с идеята да произведем толкова вкусен крем, на който да не можете да устоите.

Започнахме с производството на три крема като постепенно разширихме идеите си и днес Ви предлагаме разнообразие от вкусове на различни кремообразни изкушения в бурканчета от 350 g.

Кремовете Beliva създадохме от ядки, мляко, какао, кокос, слънчогледов тахан и др.
Под марката Beliva ще намерите разнообразни видове кремове, които ще Ви доставят енергия и наслада. Техният фин, кадифен и плътен вкус, ще погали небцето Ви и ще искате да опитате още, и още, и още…

За да достигнат до Вашите ръце, продуктите ни преминават през:

 • Eстествен процес на смилане на съставките до получаване на фин кремообразен продукт.
 • Започваме с най-качествените суровини от доказани производители.
 • Добавяме чиста рафинирана захар, и всички сухи съставки и просто смиламе и дозираме в бурканчета от 350 g.
 • Нямаме тайни рецепти и скрити съставки, а само чудни идеи от които ще си оближете пръстите.
 • За да не смесваме вкусовете, използваме различни машини за всеки един продукт.

Продуктов асортимент:
Кремове за мазане BELIVA 350 g – 7 вида

ФЪСТЪЧЕН КРЕМ

Фъстъчения Крем Beliva е с богато съдържание на фъстъци 86% и с финния си нежен вкус, оставя усещане за наслада и уникалност.
Когато светът започна да открива невероятните антиоксидантни свойства на някои храни, една от челните позиции в това отношение беше заета от Фъстъците. Те спомагат срещу преждевременното стареене, а това се дължи на голямото количество антиоксиданти в състава им. Фъстъците са и чудесен източник на протеини като спомагат и за отслабването. Фъстъците действат също благоприятно и върху половите функции. Лекарите препоръчват малки количества фъстъци при силно изтощение.

ХАЛВА

ЗИВ ЕООД създаде за Вас висококачествен слънчогледов таханов крем Beliva Halva, като супер храна за супер хора. Слънчогледовият тахан в състава е 62,3 %, който в съчетание с какаото придава на крем Beliva Halva един изключително приятен, плътен и в същото време фин вкус.
Слънчогледовият тахан е богат на витамини и минерали и е изключително полезна добавка към ежедневното хранене. Но бъдете внимателни. Този крем е толкова вкусен, че може да се пристрастите и теглото да качите!

ЛЕШНИКОВ КРЕМ

Приготвен с внимателно подбрани и прясно изпечени  лешници, Лешниковият крем Beliva предоставя зашеметяващ плътен и фин вкус. Лешниците са 14% от състава на крема.
Консумацията на лешници спомага за редуцурането на холестерола, а високото съдържание на магнезий намалява риска от развитие на диабет. Лешникът засилва метаболизма и стимулира обмяната на веществата.

БИСКВИТЕН КРЕМ

Сладкото изкушение Бисквитен Крем Beliva е незабравима и иновативна идея, създадена от нашите страхотни „Бисквити с Масло“. Бисквитите са с богато съдържание на краве масло и мляко, а продукта предоставя възможността за докосване до нови вкусови усещания.
Запомнящ се сладко-солен вкус в съчетание от наситен бисквитен аромат и усещане за наслада под формата на финна кремообразна храна.

ДВОЙНО МЛЯКО

Кремът Beliva Двойно Мляко съдържа голям процент  висококачествени  шоколадови трохи, богати на мляко и какао маса, които придават на продуктa специфичен карамелен вкус.
И не, няма да бъдете изненадани колко е вкусен в съчетание с гофрети, палачинки, печени филийки и домашно приготвени десерти.

КОКОСОВ КРЕМ

Искате ли да избягате от сивото ежедневие и да се пренесете на екзотичен тропически остров? Вкусете Кокосов крем Beliva и затворете очи…вече сте Рая.
За любителите на кокосовия вкус и аромат този крем ще стане задължителен елемент от ежедневното хранене. Вкусът му е толкова великолепен, че може да се консумира и самостоятелно, но също така би бил вкусно екзотично допълнение към други видове десерти.

SUGAR FREE

В състава на крема Beliva Sugаr Free няма захар. Тя е заменена с малтитол, който се извлича от зърнено нишесте, чиято калорийна стойност е приблизително 70% по ниска от калорийната стойност на нормалната захар. Това е подсладител с нисък гликемичен индекс, който е подходящ за хора с диабет.

Продуктите ни са:

 • БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, защото запазването на чисто съдържание постигаме единствено с технология.
 • БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ, защото държим на естветвения продукт. Оцветяването в кремовете ни се дължи единствено на естествените багрила на съставките, които използваме.
 • БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ПОДСЛАДИТЕЛИ, защото продуктите ни са истински и разчитаме на техния естествен природен вкус.

Какво е важно да знаете за продуктите ни?

 • Използваме само качествени и натурални суровини.
 • За всеки един продукт използваме различни машини като по този начин не смесваме вкусовете и ароматите на кремовете ни.
 • Дозираме кремовете единствено в стъклени буркани, които не променят вкуса на съдържанието.
 • Нямаме тайни рецепти и скрити съставки, а просто смиламе съставките до получаване на финна, хомогенна смес.
 • Продуктите на ЗИВ ЕООД са с доказано качество през годините.